Blog


TENDER BUSVERVOER VOOR DEN HAAG EN ROTTERDAM AFGEWEND

Er komt geen tender busvervoer voor Den Haag en Rotterdam. Tot 2034 verzorgen De Haagse Tram Maatschappij (HTM) en de Rotterdamse Elektrische Tram (RET) het busvervoer ter plaatse.
Lees meer

TENDER POLITIEAUTO’S GEWONNEN DOOR MERCEDES

De grote tender politieauto’s gegund aan Mercedes Benz! Het laat daarmee andere grote automerken als BMW, Opel en Volkswagen achter zich. In ons eerdere artikel schreven we al over de omvang van de tender politieauto’s.
Lees meer

HOGE TENDERKOSTEN BOUW ONAANVAARDBAAR

De tenderkosten voor grote projecten blijven stijgen. Het is voor bouwbedrijven of consortia een beperking aan het worden voor het inschrijven op werken. Een voorbeeld is de tender Zuidasdok.
Lees meer

TENDER WINDPARK AANBESTEDEN WINDENERGIE

Het consortium van Shell, Van Oord, Eneco en Mitsubishi wint de tender windpark Borssele 2. Op basis van de uitkomst van deze tender is er slechts € 0,3 miljard subsidie nodig.
Lees meer

TENDER GROENE STROOM RIJKSOVERHEID

Tender groene stroom Rijksoverheid gewonnen door Enceco, Engie, Greenchoice en Nuon. De Rijksoverheid heeft de voorlopige gunning op de tender groene stroom bekend gemaakt.
Lees meer

CIRCULAIR TENDEREN – APELDOORN TRAPT AF

Vanaf 2050 moet alles in Nederland circulair zijn, circulair tenderen komt er aan. Vanaf 2050 mogen er geen afvalstromen meer zijn. De eerste grote stap is in het Grondstoffenakkoord genomen.
Lees meer

TENDER POLITIEAUTO’S – VEEL INTERESSE AANBESTEDING POLITIEAUTO’S

Voor de tender Politieauto’s is veel interesse onder automerken. Veel automerken willen graag de nieuwe maker worden van het nieuwe model. Daar loopt al langere tijd een aanbesteding voor.
Lees meerPILOT TENDERNED VAN START

De pilot van de publicatiemodule van TenderNed is gestart: vanaf nu publiceren klankbordgroepen van TenderNed(een deel van) hun aankondigingen op TenderNed. Ondernemingen kunnen deze aankondigingen raadplegen en de bijbehorende documenten gratis downloaden..
Lees meer

TENDEREN VAN DE INTERNE TRANSPORTVLOOT

Een goed artikel op logistiek.nl over het tenderen van de interne transportvloot. Ook voor andere branches en productgroepen geeft dit een mooi inzicht in het opzetten en uitvoeren van een tendertraject..
Lees meer

IEDEREEN KAN TENDERS BEANTWOORDEN

Vul de vragenlijst in..
Lees meer

OVERHEID WIL MINDER EN HELDERE REGELS BIJ AANBESTEDEN

Door minder en heldere regels te stellen bij het aanbesteden krijgen ook kleinere ondernemers een goede en eerlijke kans op overheidsopdrachten. Aanbestedende diensten mogen geen onredelijke eisen aan het bedrijfsleven stellen bij aanbesteden..
Lees meer

EUROPESE COMMISSIE VERLAAGT DREMPELBEDRAG AANBESTEDING

De Europese Commissie heeft de drempelbedragen voor Europese aanbestedingen voor 2010 en 2011 verlaagd. Voor de categorie ‘werken’ is de drempel verlaagd van de huidige 5.150.000 euro naar 4.845.000 euro..
Lees meer

WET IMPLEMENTATIE RECHTSBESCHERMINGSRICHTLIJN AANBESTEDEN (WIRA) IN WERKING GETREDEN!

De Wet implementatie rechtsbeschermingsrichtlijn aanbesteden (Wira) creëert een wettelijke basis om onwettig gegunde opdrachten door de rechter te laten vernietigen..
Lees meer