Alles over de aanbestedingskalender


Alles over de aanbestedingskalender

Een hand met een pen wijst een datum aan op een kalender

Alle aanbestedingen van de overheid zijn te vinden op TenderNed, maar ook particulieren en bedrijven die niet aan de overheid gerelateerd zijn, schrijven aanbestedingen uit. De website aanbestedingskalender.nl biedt hier de ideale oplossing voor. Op deze website zijn namelijk alle aanbestedingen te vinden van wel 8 verschillende sites, waaronder van TenderNed.

Alle aanbestedingen

De aanbestedingskalender is dus een ideale website voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in aanbestedingen van zowel de overheid als het gewone bedrijfsleven. De site claimt om bij ontwikkeling altijd rekening te houden met een goede gebruikerservaring. Het gebruiksgemak van de site is dus erg goed.

Betaalde bundels

Waar TenderNed helemaal gratis is, biedt de Aanbestedingskalender ook een paar soorten betaalde accounts aan. Zo zijn er een basis en een premiumpakket. Deze worden de verschillende bundels genoemd. Afhankelijk van wat en hoeveel u precies wil met de site, moet u uit één van deze bundels kiezen.Inschrijven op aanbestedingen via aanbestedingskalender

Naast aanbestedingen plaatsen, kunnen bedrijven zich via de aanbestedingskalender ook inschrijven voor aanbestedingen die zij interessant vinden. Als een bedrijf hier (nog) niet zo bekend mee is, biedt de website documenten met een uitgebreide, heldere uitleg over hoe het inschrijven op een aanbesteding werkt. Deze uitleg is er voor de verschillende soorten aanbestedingen, zoals een openbare of niet-openbare aanbesteding.

Interesseprofiel invullen

Als u een account op aanbestedingskalender.nl heeft, raden wij aan om uw interesseprofiel zo goed mogelijk in te vullen. Op deze manier krijgt u meer en relevantere aanbestedingen te zien. U kunt ook kiezen om automatisch een mail te krijgen als een voor u relevante aanbesteding geplaatst wordt.

Op de hoogte blijven van aanbestedingen

Waarom zou u zo actief op de hoogte blijven van aanbestedingen? Het antwoord op deze vraag is tamelijk logisch: hoe beter u op de hoogte bent, hoe meer aanbestedingen wellicht interessant zijn voor u om zich op in te schrijven. Zo heeft u meer kans om een opdracht binnen te halen en geld te verdienen.

Een account maken

Voor het aanmelden op de aanbestedingskalender website, gaat u naar de website toe om zich te registreren. Dit gebeurt via een e-mailadres. Dit wijst zichzelf op de site.

Lees ook over…

← De Gids Proportionaliteit
De Nota van Inlichtingen →