Waar vind ik tenders en aanbestedingen?


Tenders en aanbestedingen kun je diverse websites vinden en volgen.  Het inschrijven op tenders en aanbestedingen kan een goed startpunt zijn voor het vinden van nieuwe opdrachten!

Er zijn diverse websites waarop tenders en aanbestedingen worden geplaatst. Deze websites hebben veelal wel als eis dat u zich als gebruiker registreert om te kunnen deelnemen. De meeste tenders en aanbestedingen kunt u kosteloos inzien. Soms worden er wel voorwaarden gesteld en worden vooraf kosten of een borg in rekening gebracht. Dit om er voor te zorgen dat alleen serieus geïnteresseerde partijen de tenders en aanbestedingen gaan inzien.

Op het internet zijn diverse sites te vinden waar u, eventueel na inschrijving en betaling, tenders en aanbestedingen kunt vinden.

Aanbestedingskalender is momenteel de grootste partij op het web.
De focus van aanbestedingskalender is om u als inschrijvende partij op een tender of aanbesteding de meeste kansen te tonen. Er is sprake van een betaalde dienst. U kunt zich dan inschrijven voor het dagelijks ontvangen van tenders en aanbestedingen die voor u relevant zijn. Met uiteindelijk als doel om sneller en makkelijker in te schrijven op opdrachten om uw omzet te verhogen.

Aanbestedingskalender.nl verzamelt van (momenteel) 8 websites alle bekende offerte uitvragen.

Tendersignalering.eu is een onderdeel van Q core business solutions. Zij voorzien niet alleen in beschikbare opdrachten maar kunnen u ook bijstaan bij het inschrijven. Zowel in de uitvoerende als adviserende rol. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden.Overzichten van tenders en aanbestedingen

Links openen voor uw gemak in een nieuw scherm.

Uiteraard is dit overzicht niet limitatief en hebben wij geen voorkeur voor een dienstverlener. U kiest wat het beste bij uw bedrijf en situatie past.

De eerste stap is de signalering van de juiste tenders en aanbestedingen. Daarna begint het echte werk pas! Het inschrijven op een potentiele opdracht. Hier zijn vele mogelijkheden en verschillende vormen van selectie.  Het inschrijven is professioneel werk en vraagt discipline en ook vaardigheid. Het is goed om u zich verder te verdiepen in de spelregels en voorwaarden. Dit om de kans op succes zo hoog mogelijk te maken.

Wil u uw site toevoegen aan dit overzicht?

Neem dan contact op met ons op.